L.M. Dog Collection

Hej och god eftermiddag och välkomna till bloggen. Mina djur betyder allt för mig och ni som följer mig på bloggen får reda på allt som sker med mina två hundar och så har jag en liten kattunge också. Det har varit svårt att hitta bra djurprodukter i de vanliga butikerna. En gång i veckan åker jag och storhandlar till mig själv men till djuren finner jag inte mycket alls inne på Ica. Nu har jag hittat en bra djurbutik i närheten av Uddevalla där jag bor. Det är en butik som heter L.M. Dog Collection.  

Många av mina trogna och lojala läsare har också hundar och katter och ni kanske också har tänkt på att det inte är det lättaste att finna kvalitativa produkter till djuren? Därför ville jag ta mig tiden att skriva ett litet inlägg om denna djuraffär i Uddevalla, för det är nämligen dit ni ska bege er när ni vill köpa grejer eller mat till era djur. Fördelen med att handla på L.M. Dog Collection är att man kan få goda råd av personalen för det är inte alltid så lätt att veta vilka av alla produkter som finns som man ska välja. Många som precis har skaffat sig ett djur har säkert extra många frågor, och då är det en trygghet att vända sig till L.M. Dog Collection. Här finns det allt sådant som är nödvändigt, sådant man ändå måste köpa, men sedan finns det även lite lyxigare djurtillbehör för den som vill spendera lite mer med cash på sina fyrbenta familjemedlemmar. Så denna djuraffär i närheten av Uddevalla tror jag ni kommer tycka mycket om.